Gordijnen en Vitrages

Wordt het niet eens tijd dat u uw (vouw)gordijnen en/of vitrages laat reinigen, zonder dat u de deur uit hoeft? Even naar uw plaatselijke stomerij brengen is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Bij Damsco stomerij is dat zo geregeld! Uw gordijnen, vouwgordijnen en interieurbekleding hebben regelmatig een opfrisbeurt nodig. omdat er niet met water en koud gereinigd word, wordt krimp op gordijnen tot een minimum beperkt en daarom is chemisch reinigen uitermate geschikt voor alle gordijnstoffen, zoals velours, linnen, zijde, katoen, polyester en andere unieke stoffen. U hoeft ze maar even te missen, waarna ze weer schoon en verzorgd worden afgeleverd.

Elk gordijn wordt bij ons vooraf tot op de centimeter nauwkeurig opgemeten. Mocht er toch sprake zijn van enkele centimeters krimp (meestal bij een eerste reiniging, vanwege spanning die ontstaan is in de vezel bij de weving, dan worden de gordijnen weer zo veel mogelijk op lengte gebracht d.m.v. stoom in de stoomkast, waardoor deze in bijna de originele lengte blijven. Er zal echter altijd een klein verschil in de lengte zijn. De toegestane krimp op gordijnen is 2%.

Vouwgordijnen kunnen compleet met systeem en vouwstaafjes naar Damsco stomerij. Na reiniging, controle en reparaties zetten wij de vouwgordijnen weer terug op het systeem. Indien u dit liever zelf doet, kunt u ook uitsluitend de vouwgordijnen meegeven aan onze chauffeur. Na reiniging wordt ieder gordijn zorgvuldig nagekeken op losse zomen, naden, plooien, hoekjes, etcetera. Dit wordt in het eigen gordijnenatelier van Damsco stomerij gerepareerd en is in de prijs inbegrepen.

Damsco stomerij biedt u het volgende aan

  • haalt voor reiniging de haken uit de gordijnen en plaatst ze na reiniging weer op de juiste hoogte terug in de gordijnen.
  • haalt voor reiniging uw vouwgordijnen van het systeem en levert uw vouwgordijnen weer compleet op het systeem.
  • haalt en bezorgt op afspraak in heel Noord-Holland.
  • garandeert zorgvuldig transport van uw gordijnen en vouwgordijnen door een eigen chauffeur.
  • reinigt uw artikelen vrijwel krimp- en kreukvrij dankzij een unieke reinigingsmethode.
  • controleert na reiniging ieder vouwgordijn en gordijn op losse zomen, hoekjes, plooien, kapotte ringetjes, etc.
  • levert uw gordijnen hangend.
  • reinigt o.a. voor particulier, bedrijf en zorginstelling.
  • behandelt uw gordijnen voor, tijdens en na reiniging met zorg, zodat de beste resultaten worden geleverd.
  • Voor grote partijen, hanteren wij speciale tarieven. Voor meer informatie of een prijsopgave, kunt u ons bellen of mailen.

Klik op het volgende plaats een order en geef het aantal stuks aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Stel een vraag

Gratis 24uurs ophaal-
en bezorgservice

Wassen en vouwen
vanaf €2.95

Een tweedelig pak
stomen voor €17.95

Reparaties zijn al
mogelijk vanaf €2.50

Betaling is per Pin of
Contant

Meer gemak, meer vrije
tijd