Hotels

Damsco stomerij & wasserij is uw onderneming graag van dienst met de reiniging van al uw textiel. Wij verzorgen het wassen, strijken en/of stomen van al uw hotel textiel in Amsterdam. Hotel gordijnen reinigen hoort ook in ons aanbod van diensten. Is het niet heerlijk om geen omkijken te hebben naar al uw hotel textiel van uw hotel in Amsterdam. Niets is zo lekker als uw gasten een paar heerlijk schone fris gewassen handdoeken aan te bieden. Dit geld natuurlijk ook voor uw complete aanbod aan bedlinnen. Voor al uw hotel textiel in Amsterdam kunt u ons 24 uur per dag bereiken, wij verzorgen het wassen, strijken en/of stomen van uw bed- en badlinnen, handdoeken voor uw spa of schoonheidssalon, dekbedovertrekken voor uw Bed & Breakfast of uw theedoeken. Damsco stomerij & wasserij levert service aangepast aan de wensen van uw onderneming of het hotel. Wij passen onze dagindeling en werkwijze aan op de prioriteiten en logistieke eisen van onze klanten. Omdat wij met u meedenken is een duurzame samenwerking met de betere hotels een mogelijkheid. Wij leveren kwaliteit en u heeft nergens omkijken naar.

Hotel gordijnen reinigen met perfecte service naar uw wensen

De gordijnen in uw hotel geven sfeer, filteren het licht en geven de gewenste privacy. Helaas vangen gordijnen ook stof en vuildeeltjes op. Het regelmatig reinigen van uw gordijnen zorgt niet alleen voor een lange levensduur maar is ook essentieel voor een gezonde leefomgeving. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van uw gordijnen van verschillende materialen. Door verschillende samenstellingen van de stoffen heeft ieder gordijn een andere manier van onderhoud nodig. Laat uw hotel gordijnen in Amsterdam reinigen door Damsco stomerij & wasserij en heb nergens meer omkijken naar!

Werkwijze Damsco stomerij &wasserij hotel gordijnen reinigen:

  • We plannen een afspraak in
  • Gordijnen worden vakkundig los gehaald en gecodeerd
  • Gordijnen worden opgemeten, haken worden verwijderd
  • Reinigen, appreteren, stain-guarding
  • Doorstomen van de gordijnen
  • De haken worden secuur teruggeplaatst
  • De gordijnen worden weer netjes op de juiste plek gehaakt
  • Dag-service voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Textiel verhuur in Amsterdam en omstreken

Damso stomerij & wasserij biedt u diverse huurovereenkomsten met vaste afspraken. Onze samenwerking biedt u voordelen die u niet af kan slaan. Vooraf worden er afspraken gemaakt over de huur en worden duidelijk projectafspraken gemaakt. Alles wordt in detail besproken over welke producten en diensten wij voor u gaan verzorgen. Denk aan gunstige prijsafspraken, levertijden, frequentie van diverse diensten, bevoorrading etc.Aarzel niet langer en bel of mail ons voor een passende en gunstige offerte.

Stel een vraag

Gratis 24uurs ophaal-
en bezorgservice

Wassen en vouwen
vanaf €2.95

Een tweedelig pak
stomen voor €17.95

Reparaties zijn al
mogelijk vanaf €2.50

Betaling is per Pin of
Contant

Meer gemak, meer vrije
tijd