Stomerij

Stomerij

Damsco stomerij & wasserij is de stomerij van Amsterdam en partner voor u waar u terecht kunt voor alles wat met kleding en linnen te maken heeft: wassen, stomen, repareren en onderhouden, u kunt het zo gek niet bedenken of wij regelen het voor u. Wij bieden u een stomerij ophaalservice voor uw bruidskleding, uw dekens, alle soorten en maten van gordijnen, zelfs leer en suède is een koud kunstje voor ons. Ook voor diensten als het reinigen en kastklaar maken van beddengoed, een uitstekende stomerij home service voor al uw moeilijk handelbare overhemden, alle soorten kledingreparaties en natuurlijk het reinigen van uw dierbare tapijt.

Kleding is heel persoonlijk, geef ons uw vertrouwen en wij halen er het beste uit. De stomerij ophaalservice neemt met de juiste deskundigheid en voorzichtigheid uw kleding in behandeling en wij hebben alle benodigde apparatuur in huis waardoor wij u de beste service kunnen beloven.

Bij Damsco stomerij & wasserij kunt u rekenen op de beste kwaliteit en service tegen de beste prijzen. Alle stomerijdiensten worden met persoonlijke aandacht verzorgd volgens een strikt protocol om de kwaliteit van uw kleding en linnen te waarborgen. Maak gebruik van onze stomerij home service in Amsterdam en haal er het beste uit, zelfs voor het mileu!

Stel een vraag

Gratis 24uurs ophaal-
en bezorgservice

Wassen en vouwen
vanaf €2.95

Een tweedelig pak
stomen voor €17.95

Reparaties zijn al
mogelijk vanaf €2.50

Betaling is per Pin of
Contant

Meer gemak, meer vrije
tijd